Directions: Choose The Letter Of The Correct Answer. Write It…

Directions: Choose The Letter Of The Correct Answer. Write It…

Directions: Choose the letter of the correct answer. Write it on the blank before the number.

__________1. Which is not a proper way of using our natural resources?

a. Turning off the lights when not being used

b. Converting every mountain into land for housing

c. Fixing broken faucets immediately

d. Participating in tree planting programs

__________2. What do petroleum, natural gas, and coal have in common?

a. They are infinite resources of energy.

b. They are produced by artificial means.

c. They are renewable resources.

d. They are non-renewable resources.

__________3. Which of the following is not an example of a non-renewable

resource?

a. Gold c. Water

b. Petroleum d. coal

__________4. Which of the following DOES NOT describe a wise conservation of

energy?

a. Constructing dams near waterfalls

b. Using solar power cells to run electricity

c. Dumping of agricultural wastes into rivers

d. Making windmills in areas with strong seasonal winds

__________5. Your community is rich in metallic minerals. Which of the following

should the community undertake in order to conserve such

precious mineral deposits?

a. Use all of them to earn money.

b. Put-up tunnels to harvest all metallic minerals.

c. Formulate laws and ordinances to regulate the mining of minerals.

d. Use dynamites to clear out the mountain and reveal the mineral deposits.

__________6. Why should clean air be conserved?

a. Plants need air.

b. Rain washes out pollutants.

c. Air pollutants clog air pipes.

d. Polluted air is dangerous to health.

__________7. What is the main purpose of conservation?

a. provide jobs for migrants= farm workers

b. stretch out the time before natural resources are used up.

c. promote efficient and responsible use of our natural resources.

d. protect the environment so that natural resources will not disappear.

See also  Description About Olive Oil​

__________8. Why is the decreasing supply of non-renewable resources a major

concern?

a. Because they can no longer be reused

b. Because of too much competition among living things

c. Because most of the energy used by man come from fossil fuels

d. Because they are difficult to replace and may not be enough to supply the needs of the growing population.

__________9. Which of the following is an example of REDUCING?

a. Taking glass bottles to the recycling center

b. Using a soup can for pencil cup

c. Turning off the lights when you leave a room.

d. Throwing garbage in the trash can

__________10. Which of the following is an example of REUSING?

a. Collecting newspapers to take to the recycling center.

b. Helping start a wildlife preserve in your community.

c. Turning off the water while you brush your teeth.

d. Using a soup can for a pencil cup

__________11. In which way do humans have a negative impact on the

environment?

a. Burn fossil fuels.

b. Reuse a paper bag.

c. Recycle can.

d. Conserve water in the faucet

__________12.What do you call a resource that WILL NOT run out in the next

several hundreds of years?

a. Renewable Resources c. Non-Renewable Resources

b. Fossil Fuel d. Coal

__________13. A student decided to conserve renewable resources in his home.

Which of the following could help him save the most natural

resources?

a. Take a long shower.

b. Keep water running while brushing your teeth.

c. Repair leaky faucets.

d. Run the washing machine only on the smallest of loads.

__________14. What is the proper and careful use, management and monitoring

of our natural resources for our present needs and for that of the

future generations.

a. Recycling

b. Reducing

c. Conservation

See also  A Portrait Of The Artist As Filipino Pdf

d. Mutation

__________15. Reuse, __________ and Recycle, which word is missing in the three

major key words in sustaining our natural resources.

a. Regain c. Reduce

b. Replace d. Reproduce

Answer:

  1. b
  2. b
  3. d
  4. c
  5. c
  6. a
  7. d
  8. a
  9. c
  10. a
  11. a
  12. a
  13. b
  14. a
  15. c

Directions: Choose The Letter Of The Correct Answer. Write It…

concern whom mutual acquaintance referral templatelab recommendation

Concern whom whomever pdffiller. To whom it may concern letter template uk : appointment letter template. 31 to whom it may concern letter sample pdf

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

Concern whomever. Concern letter whom whomsoever handover declaration resignation saves. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

31 to whom it may concern letter sample pdf - Free to Edit, Download

concern whom authorisation authorization ite cocodoc pdffiller

Concern whom heading courier templatelab appointment. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

To whomsoever it may concern format for transportation. Letter concern whom ucalgary cocodoc whomsoever employee. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. Concern whom letter may sample format cover formal write form resume letters essay writing misc choose board. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

a sample letter of instruction from the teacher

concern letter whom whomsoever handover declaration resignation saves

Letter concern whom ucalgary cocodoc whomsoever employee. Concern whom mutual acquaintance referral templatelab recommendation. 27 to whom it may concern letter template word

28 Printable To Whom It May Concern Letter Template Pdf Forms

concern whom whomever pdffiller

50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. To whomsoever it may concern format for transportation. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

Concern whom whomever pdffiller. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. Format concern whom letter may word template examples i0 database. Concern whomever

See also  1. If A Miner Is Standing On A Fault, The_____wall Is Where His Safety Helmet W...

whom this may concern letter format

letter cover format concern whom may resume sample letters template job examples person company form employee

Concern whom heading courier templatelab appointment. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. 31 to whom it may concern letter sample for student page 2

to whom it may concern letter for employee Forms and Templates

letter concern whom may employee employment example stay parent only pdffiller pdf printable templates word

Concern whom cocodoc cvtemplate. Letter concern whom may employee employment example stay parent only pdffiller pdf printable templates word. Concern whom mutual acquaintance referral templatelab recommendation

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. Concern may whom letter format template word whomsoever samples transportation pdffiller fillable forms printable pdf. To whom it may concern letter template free : writing a cover letter to

To Whom It May Concern Letter Template Uk : Appointment Letter Template

concern whom heading courier templatelab appointment

Whom this may concern letter format. Concern whomever. To whomever this may concern letter for your needs

50 To Whom It May Concern Letter & Email Templates ᐅ TemplateLab

Concern may whom letter format template word whomsoever samples transportation pdffiller fillable forms printable pdf. Concern whom whomever pdffiller. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab

musang

whom concern capitalize musang

50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. 50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. Concern whom letter may sample format cover formal write form resume letters essay writing misc choose board

To Whomsoever It May Concern Format For Transportation

concern may whom letter format template word whomsoever samples transportation pdffiller fillable forms printable pdf

50 to whom it may concern letter & email templates ᐅ templatelab. To whom it may concern letter format in word. Letter concern whom ucalgary cocodoc whomsoever employee